Kranjska Gora leži na skrajnem severozahodu Slovenije, tik ob tromeji med Slovenijo, Italijo in Avstrijo. Obdana z mogočnimi vrhovi Julijskih Alp na samem vstopu v Triglavski narodni park nudi idealne pogoje za prijeten oddih ali za aktivne počitnice v vseh letnih časih.

Vila Romana se nahaja tik ob smučišču z lepim pogledom na Julijce (PRISANK, RAZOR). Do centra Kranjske Gore smo oddaljeni le nekaj minut.

Iz smeri Jesenic: Če prihajate iz smeri Jesenic, zavijete levo v prvem križišču v Kranjski Gori in se peljite v smeri Vršiča mimo Casinoja, pred hotelom Lek zavijete desno v vas in nato v prvem križišču zavijete levo v rahel klanček, nato spet levo pri hotelu Miklič in takoj za hotelom se nahaja Vila Romana.
Iz smeri Rateč oz. Avstrije/Italije: V kolikor prihajate iz smeri Rateč oz. Avstrije, Italije, zavijete desno v prvem križišču za Kranjsko Goro, peljete se skozi center vasi in pred apartmaji Rožle zavijete desno v rahel klanček, nato spet levo pri hotelu Miklič in takoj za hotelom se nahaja Vila Romana. V pomoč vam bodo tudi usmerjevalne table ob cesti.